От х:

Днес в x:

Българските коли Great Wall вече по улиците в Хасково

«Надхвърлят всичките ни очаквания», са най-често употребяванете думи в автосалона тези дни.

Мечтата България да възроди автомобилостроенето си е на път да се сбъдне. Само две години след подписване на договора за сътрудничество Литекс Моторс и Great Wall Motor излизат първите made in Ловеч коли.

Благодарение на големия опит, който водещият китайски производител има, дистрибуторската мрежа в страната ни също е вече факт. Трите модела, с които стартира производството в българския завод, са вече в салона на Минерал-Ауто, Хасково.

Една от целите на Great Wall е да даде възможно най-доброто съотношение цена-продукт. В това могат да се убедят сами и посетителите в Минерал-Ауто. «Надхвърлят всичките ни очаквания»,  са най-често употребяванете думи в автосалона тези дни.

Съвсем скоро компактният, елегантен и комфортен Voleex C10 (Волекс), практичен и надежден SUV Hover H5 (Ховър), както и Steed 5 (Стийд) - модерният пикап на Great Wall ще излезат по улиците на Хасково за тестдрайв.

Заводът на Литекс Моторс е един от най-модерните в Европа,а автомобилите с марката Great Wall  покриват всички изисквания на Европейската общност. Това е и първият завод за Great Wall автомобили в рамките на Европейския съюз. Основната инвестиция е предимно на българската компания. Пълният капацитет на завода е 50 000 автомобила годишно. Българската компания прилага на практика една от най-съвременните мениджмънт системи за производство на автомобили в света.

 

GWM е най-големият частен производител на автомобили в Китай и износител от азиатската страна. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 120 страни по целия свят – Европа, Близкия Изток, Африка, Централна и Южна Америка, Азия, Австралия и др. GWM са първата и все още единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС, като покриват всички стандарти и изисквания на Общността.

Минерал-Ауто ЕООД

Хасково 6300,
ул, Димитровгадско шосе 4
тел: 038 / 644-191

Тук ще получите компетентна консултация. Повече информация за, конфигуратор, цени и т.н има на българския фирмен сайт на Great Wall.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини