От х:

Днес в x:

Родната пожарна с родни коли

27 нови автомобила Great Wall Н6 вече са на служба в българската пожарна. Проходимите машини са произведени в България, като са закупени по европейска програма.

Новите  автомобили бяха предадени лично от мениджър ключови клиенти на Литекс  Моторс – г-н Ясен Попов, на приемателната комисия към отдела за пожарна  безопасност. Предаването на автомобилите е част от обществена поръчка, спечелена по европейска програма за регионално развитие.

Great  Wall Н6, най-новият високопроходим модел на марката, ще подпомага  работата на служителите от отделите „Пожарна безопасност и защита на  населението" на територията на цялата страна.

Автомобилите  са сред първите, които слизат от поточната линия на завода в Ловеч. Great Wall Н6 е най-продаваният SUV за 2012 и 2013 г. в Китай.

На  българския пазар моделът се оборудва с 2.0-литров турбо-дизелов  двигател, който изразходва средно по 6.8 л. на 100 км. Машината  разполага с 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP  система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ  безключов достъп и стартиране на двигателя, сензори за светлина и дъжд,  енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и др.

Източник: automedia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини