От х:

Днес в x:

Възстановиха изпита по кормуване, жените перфектни на листовки

Дори и блондинките успяват на листовките

От тази седмица ДАИ Хасково възстанови практическите изпити за придобиване на правоспособност за управление на автомобил. В края на миналата седмица, кормуването бе отложено заради здраво заледените улици и обилни снеговалежи от средата на седмицата.

От понеделник обаче изпитите бяха възобновени и заради сериозното струпване на издържали теоретичния изпит курсисти. Препитването по листовките вървеше без почивка. Но не и без куриози. Точно 50 % е успеваемостта на явилите се за седмица кандидати. И скъсаните са главно мъже. На изпита в понеделник например, всички явили се жени издържаха теста. Една от тях-младо момиче на име Теодора дори бе специално поздравена от изпитващите от ДАИ, за максималния резултат 97 точки от 97 възможни.

Макар и неофициални, причините за касапницата сред мъжете е лошо познаване на езика, на който се провежда изпита, слаба подготовка и не на последно място-разсеяност. Кандидат за категория С например предаде изпитният си тест доста преди да изтече отпуснатото време, само за да установи, че е пропуснал да попълни цялата една страна на една от двете изпитни листовки. Естествено бе скъсан.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини