От х:

Днес в x:

Елитни ортопеди и неврохирурзи ще преглеждат в Хасково

д-р Румен Кастелов отново ще разшифрова проблемите на хасковлии

Мастити специалисти в ортопедия и неврохирургия отново ще преглеждат хасковлии в областната болница, съобщиха от хасковската МБАЛ.

Шефът на секция „Ортопедия“ към Пирогов, доцент д-р Румен Кастелов за втори път ще дойде в Хасково, за да се запознае с проблемите на местните пациенти. Той направи това веднъж на 12-ти януари тази година и прегледа десетки хасковлии с ортопедични проблеми от години. В поне няколко случая докторът коригира грешни диагнози или диагностицира развитие на заболяването. Ортопедичните травми изискват продължително и скъпо лечение, затова от ръководството на хасковската болница се опитват да спестят поне пътните на своите пациенти. И най-вече тяхното време. Ортопедът ще е на разположение на всеки, който желае да се прегледа на 31-ви януари в Медицинският център на хасковската болница. Единственото условие е пациентите да се запишат предварително на тел 038 606 807.

На същият телефон се приемат и записвания за прегледи при софийският неврохирург доцент Гергелчев. Неговата визита е на 3-ти февруари и също ще се осъществи в медицинският център. Д-р Гергелчев идва да преглежда за пръв път. Визитата бе уговорена от директорът на МБАЛ Хасково д-р Славчо Близнаков и шефът на директорският борд д-р Валери Митрев, които също са неврохирурзи.

Прегледът при хабилитирани специалисти се заплаща по 40 лв, уточняват от ръководството на болницата. Таксата се определя от самите специалисти и лечеБното заведение няма нищо общо.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини