От х:

Днес в x:

Дупка побърка шофьорите по Илинден

Дупката с гумата

Дупка цъфнала на мястото на водосборна канализационна шахта принуди шофьорите по оживеният хасковски булевард Илинден, да слаломират за да избегнат фатално хлътване. Дупката е на пресечката на „Илинден“ с улица „Заря“, която е най-удобния подход към хълм Младежки.

„Със сигурност ще ми отиде окачването“ беснееше хасковски таксиметров шофьор, който в стремежа си да финтира гумата за малко не се нацели в паркиран автомобил. Неговият колега Стефан Василев пък свидетелства, че вчера хасковски шофьор си изкривил джантата след като предната му дясна гума пропаднала в кратера. Час по късно, може би същият шофьор, е поставил автомобилна гума за да предупреждава колегите си.

Любопитното е е че капакът на шахтата не е откраднат,  а просто паднал в нея. По другите квартали със засилено циганско присъствие, металът се "изпарява" периодично. Шахтата е останала без капак "тия дни"и макар, че недоволните шофьори са много, всички си признават, че никой не е сезирал общината в чието задължение е да поправи шахтата.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини