От х:

Днес в x:

Хасковлии: В Градската градина има опасни дупки, може дете да пострада

    За опасни дупки в Градската градина сигнализираха читатели на Haskovo.net. Ямите се намират край един от ъглите в парка, до паметника на Ана Маймункова.

    Дупките са се образували под бетонни капаци и са с дълбочина 30-40 см.

    "В парка ежедневно играят множество деца и може някое да пострада", смятат хасковлии. Те са на мнение, че стопанинът на парка трябва да вземе мерки за обезопасяване на съоръженията, преди да се стигне до инцидент.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ана Кръстева Маймункова с псевдоним Ана Май е български политик, активист на Българската комунистическа партия (т.с.) в началото на XX век. Изгорена жива от Фашистите

      Ана Маймункова е родена в Хасково през 1878 година. Организатор на стачките на Тютюно - Работниците . През 1906 е сред учредителите на Учителската социалдемократическа организация, а по време на Първата световна война организира антивоенни демонстрации в родния си град. Участва в издаването на вестниците „Учителска искра“, „Работнически вестник“, „Равенство“ и „Работничка“.

      Ана Маймункова предвожда делегацията на българските жени на Втората международна конференция на жените комунистки в Москва през юни 1921 г. Там българките правят предложение да се установи един общ ден, в който да се чества денят за борбата на жените за равноправие, и това да е 8 март.

      През лятото на 1923 е арестувана от новата деветоюнска власт. По време на априлските събития през 1925 отново е арестувана и е убита в Софийския затвор.
      • На
        Най-обикновена
        4 -8
        14:13, 31 дек 2020
        терористка. Виж коментара
      • Тютюноработнички,
        фашист прост
      • 44
        4444
        0 -1
        19:03, 31 дек 2020
        Не може да е убита от Фашистите. Такива неща са правили само Комунистите. Такава е днешната джендърска идеология - за съжаление.
    • 2
      Ро
      Родител
      5 0
      14:16, 31 дек 2020
      Ами да сигнализир собственика на парка не да реват по медиите. Или журналистите ще идат да им запушат дупките
    • 3
      Па
      Паржу
      2 0
      10:38, 1 яну 2021
      Най много дупки има в Общината. Някои от тях нямат запушване.
    Последни новини