От х:

Днес в x:

Три премиери за спектакъла на Асен Блатечки в Хасково

Поради небивалия интерес към новото заглавие от афиша на хасковския театър „Смях в залата“ е насрочено допълнително представление на 15 януари от 16.00 часа. Билетите за премиерите на спектакъла на 15 и 16 януари се изкупиха за по-малко от седмица. За да не разочароват публиката от храма на Мелпомена обявиха и трето представление в неделя. Цените на билетите са18 и 20 лева.

Изключителният зрителски интерес безспорно е провокиран и от звездното съзвезие актьори, които участват. Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Стефан Щерев –Чечо, Добриела Попова, Васил Банов, Алексей Кожухаров, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова – Маца са сред най-актуалните имена в бранша. Режисьор на спектакъла е Асен Блатечки, сценографията на Антония Попова.

“Смях в залата” е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет.

В центъра е пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция .Зрителите ще станат свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги, солени закачки, майсторски заплетени от английският драматург Майкъл Фрейн.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини