От х:

Днес в x:

Изчезналата Мирослава избягала от България – основната версия на ГДБОП

Основната версия в ГДБОП за случая с изчезналата Мирослава Николова от Перник е, че момичето само е напуснало България, заяви шефът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров, цитиран от БНР.

Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори и се тиражира. Версията, която желаем да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България, добави Флоров.

От изчезването на Мирослава преди повече от 50 дни до момента се „спрягат" различни версии за това какво всъщност се е случило в онази вечер. Преди дни нейната сестра - Елеонора, хвърли нова бомба, заявявайки че в отвличането са замесени полицаи.

Елеонора е категорична, че сестра й не е избягала от вкъщи, а е отвлечена. В деня на отвличането Мирослава и се е обадила и й казала, че е отвлечена, че има замесена полиция. "Беше уплашена, плачеше, в паника...разговорът прекъсна", разказа Елеонора.

Близките на изчезналото момиче алармирали в полицията 10 минути след обаждането й.

Повече от 50 дни Мирослава е в неизвестност, а  по думите на Елеонора полицията дори е правила опити да спре търсенето. Столичните полицаи, пряко ангажирани с издирването на момичето, от три седмици не си вдигали телефоните, твърди Елеонора.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини