От х:

Днес в x:

Милионер търси съпруга

На 5 декември започва оспорваната битка на стотици съвременни български Пепеляшки за сърцето на небезизвестния Христо Сираков. Първият епизод е в понеделник, точно в 19:45, по TV7.

В общо 26 епизода на новото реалити шоу „Милионер търси съпруга” телевизионната аудитория ще стане свидетел на любовни изповеди, драматични развръзки и щастливи обрати. Епизодите на дългоочакваното шоу ще се излъчват от 19:45 в дните понеделник и сряда по националната TV7, а в съботите, отново от 19:45, известни личности, приятели и журналисти ще коментират събитията от изтекалата седмица.

„Милионер търси съпруга“ е реалити формат, продуциран от !no frame media, чрез който един от най-известните, успели и богати българи ще търси своята идеална половинка. Всички желаещи да сбъднат мечтата си да станат част от живота на Христо Сираков имаха възможност да изпращат своите романтични писма в продължение на близо два месеца.

През декември и януари камерата на TV7 ще проследи всеки един от етапите, през които ще премине изборът на дамата, която ще спечели сърцето на Христо Сираков. Дали това ще се случи? Преди да се стигне дотам зрителите ще трябва да влязат в дома му, в офиса му, както и да надникнат дълбоко в неговата душа, заедно с претендентките за съпруга на милионера.

В романтичното реалити ще наблюдаваме отблизо Христо Сираков. Какво е и неговото ежедневие, какви са неговите близки, приятелите му? Що за жени са кандидатките за сърцето на милионера? Ще научаваме епизод след епизод. А във втория етап на шоуто той ще трябва да избере дамите, които ще продължат по пътя към олтара.

В третия етап на предаването зрителите ще се запознаят по-отблизо с избраниците и ще присъстват на личните им срещи с Христо Сираков. Продуцентите на телевизионното реалити „Милионер търси съпруга” са подготвили и специални празнични броеве.

В поредица от няколко епизода зрителите ще проследят отпадането на част от финалистките, а кандидатките, които са най-близо до идеалната, според критериите на Христо Сираков, половинка ще се радват на романтични преживявания.

Гледайте всеки понеделник, сряда и събота от 19:45 часа, как ще се развият взаимоотношенията между един от най-богатите българи и претендетките за сърцето му по националата ефирна TV7. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини