От х:

Днес в x:

Обраха сребърна бижутерия под Универмага

Бижутерът Димитър Димитров бе сюрпризиран за добро утро с обир на магазина си под бившия универсален магазин. Сребърната му бижутерия е била отарашена рано тази сутрин от неизвестни лица, които са задигнали неизвестно количество бижута. Бързането обаче е било голямо-гривни, колиета и други ценности бяха разпилени по пода. На тях се натъкнали хигиенистките дошли да премитат тунелите под Универмага. Минути по късно са пристигнали и от СОД.

Именно активирането на сигнално охранителната техника е подкарало крадците светкавично да се изнесат от обекта, предполагат пристигналите на място полицаи. Нито те, нито обраният собственик бяха словоохотливи за инцидента. От това което се виждаше с просто око, вратата не бе насилвана нито имаше следи от брутално проникване. Твърде вероятно е извършителите да са влезли с подправен ключ. Случаят се разследва. Опитите ни да установи впоследствие контакт със собственикът, за повече подробности, също удариха на камък. 

Около обяд полицията установи какво е откраднато и начина на проникване.  В обекта е проникнато чрез натиск с твърд предмет върху входната врата. Извършена е кражба на около 12 бр. табли с наредени върху тях сребърни пръстени, 30 бр. бюстиета със сребърни синджири и 3 бр. стойки със сребърни гривни, с общо тегло около 1,5 кг.  Взломът е станал към 5.35 часа, сигналът на РУП Хасково е подаден в 07.15 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Г.Христов

Видимо шокиран, собственикът Митко Димитров/с червената шапка/ не пожела да говори
Голямо бързане

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини