От х:

Днес в x:

КАТ в акция: за детето подарък, за таткото без колан - фиш

Малкият Ясен хареса играчката, подарена му от пътен полицай

Ядосан, че му нарушават спокойствието, 2-годишният Ивелин замери с подарената му играчка полицаи и репортери. Малчуганът бе сред малкото, които служителите на КАТ откриха днес в автомобилите, движещи се по улиците на Хасково. Униформените бяха приготвили подарък за всяко дете. Акцията предизвика интереса на репортерите, които също се струпаха на бул. „Илинден“, пред училище „Паисий Хилендарски“. Малкият Иво бе настанен до майка си на задната седалка на специално детско столче, точно според изискванията на КАТ. Прекаленият интерес от страна на досадните репортери обаче изглежда му дойде в повече.

Ясен от следващата кола, на годинка и десет месеца, бе по-благоразположен и и с интерес прие подадената му от полицая играчка. Малкият също бе настанен на задната седалка според изискванията и пътните полицаи нямаха никакви забележки към майка му зад волана.

Неколцина шофьори пък отнесоха фишове заради непоставени предпазни колани. Глобата за това нарушение е 50 лева.

От вчера в областта стартира операция за водачи без предпазни колани, включително и от пътуващите на задните седалки и без детски обезопасителни системи, съобщиха от МВР Хасково. Полицейските служители проверяват и за неспазване на разрешената максимална скорост, употребата на алкохол и упойващи вещества и други нарушения. Досега патрулите са проверили 82 автомобила, при които са констатирани 15 нарушения, които са санкционирани с 4 акта и 11 фиша.

Тодор Кръшков

Иво обаче се ядоса на досадните репотери и ги замери с камиончето
Неколцина отнесоха по 50 глоба за непоставен колан
Майката на Ясен одобрява акцията на КАТ
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини