От х:

Днес в x:

Левицата и ГЕРБ-опоненти в президентската надпревара на синия Христов

Кандидат-президентът на Синята коалиция Румен Христов заедно с общинския лидер на СДС Димо Стоянов

Кандидатът на левицата Ивайло Калфин и необявеният още претендент на ГЕРБ ще бъдат моите основни опоненти в кандидат-президентската битка. Това заяви на брифинг в Хасково кандидатът на Синята коалиция Румен Христов. Според него ГЕБР ще издигнат Бойко Борисов.

 Посещението на Румен Христов в областния град е част от обиколката му из България, която включва 246 общини.

По време на визитите ми с избирателите коментирахме четири основни проблема- високата безработица, ниските доходи, високите цени на монополите и битовата престъпност. Ако бъда избран за президент, ще посветя голяма част от мандата си за подобряване на икономиката обстановка,за стимулиране на малкия и средния бизнес и за повишаване благосъстоянието на гражданите, обеща Румен Христов.

 Според него настоящият държавен глава Георги Първанов пренебрегва две важни свои правомощия. Свикване на Консултативния съвет за национална сигурност и присъствие на президента в народното събрание при обсъждане на важни въпроси и законопроекти, допълни той.

Румен Христов е новият президент на България. Така общинският лидер на СДС Димо Стоянов представи на пресконференцията кандидатът на Синята коалиция.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини