От х:

Днес в x:

Алексей Петров: Арестът ме направи кандидат за президент

Кандидатите Алексей Петров и Душана Здравкова

„Престоят ми в ареста след зрелищното  задържане бе сред най-силните мотиви да се впусна в кандидат-президентската надпревара”. Това призна на среща днес в хасковски ресторант кандидатът за държавен глава Алексей Петров. Соченият за глава на Октопода пристигна в областния град с черен джип „Порше”, придружаван от кандидатката за вицепрезидент Душана Здравкова.

Пред симпатизанти Петров и Здравкова изложиха основните принципи на своята „Харта за гражданско управление на България”. Според тях политическият модел вече е изчерпан. Основното, което обещава кандидат-президентската двойка, е иницииране на референдум за нова конституция.

Според Алексей Петров въпреки орязаните президентски пълномощия държавният глава има достатъчно инструменти за смяна на модела на управление – първо чрез достъпа си до информацията на службите и след това – от правото си на обръщение към нацията. По думите му ако бъдат огласени контрабандистите, незаконният трафик ще бъде пресечен до две седмици. Така 2 милиарда лева от контрабандата ще влязат в бюджета, обясни Петров.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини