От х:

Днес в x:

Майка на 7-класник скочи от 5-я етаж

Блок на фаталния скок

44-годишната Евгения Кантарджиева скочи от 5-я етаж на блок и намери смъртта си на асфалта на улица "Георги Бенковски", до бившата руска гимназия. Трагедията се е разиграла снощи около 22.30 часа. Внезапно хората от блок на „Видин“ 5-9 чули страхотен трясък откъм паркираните отдолу коли. Наизлезлите съседи видели кървава картина: тялото на жената се ударило в автомобил и впоследствие се размазоло по асфалта. Ден по-късно кървавите следи бяха още ясни въпреки, че собствениците на намиращата се в непосредствена близост книжарничка, три пъти се опитали да ги измият. Пробвала се и общинската Екопрогрес. Кръвта обаче си стоеше под новопаркираните автомобили.

Информацията за починалата е оскъдна. Жената живеела сама, имала проблеми. Когато някой от съседите доуточни „психични“ срещна негодуванието на другите от квартала: „Съвсем наред си беше жената, особено през последните седмици “. Трудностите били заради липса на пари и раздяла със съпруга, при който останал синът им- седмокласник. Комшиите бяха категорични, че Евгения била кротка женица, която не създавала проблеми. Мнозина пък не вярваха че ще е способна да сложи сама край на живота си.

„Няма данни за престъпление“ категоричен е шефът на хасковската криминална полиция Георги Димов. Вратата на жилището е била заключена отвътре. Предсмъртно писмо наистина не е открито, но не всички действат по този начин, уточниха полицаите. Заключението на разследващите органи е самоубийство.

Г.Христов

Евгения скочила от 5-я етаж
Целия квартал бе потресен и обсъждаше случилото се
Кръвта още личеше по паркинга под блока

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини