От х:

Днес в x:

Джиесемите на умъртвения с киселина били изчезнали

Майката Баба Лата и роднини на Димитър не вярват във версията за самоубийство

Мобилните телефони на умъртвения с киселина Димитър Запрянов от село Бодрово изчезнали в нощта на инцидента и така и не са намерени. За това свидетелстват близки на починалия. Когато се разнесъл слухът какво се е случило с Димитър, приятели и роднини почнали да му звънят. И двата мобилни телефона били изключени.

Майката на починалия, Баба Латка свидетелства, че дрехите на сина и били в изрядно състояние. В джоба на ризата му наистина имало 450 лв. Но нито в дрехите, нито в колата са открити мобилните апарати. „Винаги бяха с него, щото много хора го търсеха“ сподели 80 годишната жена. Апаратите не бяха открити и до чешмата, където по думите на Димитър бил нападнат в сряда около 21 часа.

Версията за самоубийство възмути цяло Бодрово. „На полицията не им се занимава да търсят убийците“ коментираха хората. „Вие на луд го изкарахте, бе“ възмутено се развика възрастен мъж. Повечето познавали съселянина си от десетилетия и са категорични, че в последните дни, нямало видима промяна у него.

Изчезналите апарати хвърля сянка върху версията на полицията, че предполагаемите нападатели на бодровеца са били измислени от него в момент на халюцинация.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини