От х:

Днес в x:

Роман за Хасково подаряват в „Пингвините“

Излезе новият роман „Брутално.bg“ на Тодор Кръшков. На книжния пазар ще бъде от сряда. Почитателите на журналиста от сайта Haskovo.net, които си купиха първия му роман „Кръв“, могат да вземат новата книга от касите на ЕСКОМ на ул. „Епископ Софроний” 12, ул. „Македония” и в кв. „Орфей”.

Най-нетърпеливите читатели имат възможност да получат „Брутално.bg“ с автограф в сряда от 18.00 до 19.00 часа в книжарница „Пингвините“ на кръстовището на „Съединение” и „Раковски”. Там авторът ще подарява първите отпечатани бройки от новата си книга.

Действието на романа се развива в Хасково. В основата на сюжета са познати събития отпреди няколко години, които разтърсиха града. Дете, което убива друго дете. Кое прави от децата ни убийци? Мръсен занаят ли е журналистиката, интригите в полицията и политиката, как се оцелява в брутална България.

На тези и други въпроси от днешната българска действителност търси отговорите новият роман. Действието се развива в Хасково, но би могло да бъде и във всеки друг български град.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини