От х:

Днес в x:

Прецакаха гумаджия с фалшив стикер за Синя зона

Лукзозното БМВ "замръзна" със скоби

Собственикът на „Ауто гуми“ ЕООД Хасково Емил Георгиев, днес се оказа закопчан от „Паркинги и Гаражи“ заради фалшив годишен стикер за синя зона, лепнат на луксозното му БМВ 5-ца. Оказа се, че кола която нормално струва около 100-на хиляди лв, е облепена с фалшификат на документ струващ 76 лв. Заради нелепата ситуация, младият мъж се скъса да се извинява на клиентите си, които го чакали в гумаджийницата на Кърджалийска. Още повече, че Емил не бил виновен.

Колата не била негова или поне още не била. Емил я взел от свой приятел за да я тества, после щял да му я плати и да направи прехвърлянето. Нямал никаква представа, че стикерът е нередовен. Талонът наистина по нищо не се отличаваше от нормалните. В първото си каране на БВМ-то, Емил отишъл в банка до пощата за да направи паричен превод. На излизане, видял скобите.

На място пристигнаха шефът на „Паркинги и Гаражи“ Янко Манолов, придружен от шефа на наказателния паркинг Недялко Генев. Дойдоха и полицаи. Всички заедно се включиха в издирването на настоящият собственик на колата.

Г.Христов

Нередовният пропуск
Емил Георгиев /вдясно/ обяснява, че колата още не е негова
Емил и майка му излезли с колата за рутинен банков превод

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини