От х:

Днес в x:

БЗНС Хасково: Нищо общо със Стаматов за изборите

Мирослав Василев/вляво/ и Данчо Райков категорично се разграничиха от РЗС

БЗНС-Пинчев няма нищо общо с РЗС и никога не е имало. На предстоящите местни избори ние ще играем с всеки друг но не и със Стаматов и БСП. Това обявиха на нарочна пресконференция областният Лидер Мирослав Василев и секретарят на земеделците Данчо Райков. Решенията по стратегията и тактиката на предстоящите местни избори били взети на отчетно изборна конференция на Пинчевите хора.

Както се полага на всяка партия, която често не се допуска до голямата политическа сцена, БЗНС се изказа и по други наболели въпроси в страната. Хората на Първанов в АБВ са стари фльорци, категорично обяви Василев, като уточни, че организацията на президента е „генномодифициран продукт“. И останалите полит формации от времето на прехода са резултат от политическо инжинерство-СДС, НДСВ, Атака, РЗС. За ГЕРБ има „подозрения“.

СРС-тата се изродиха във водевил. Доказа се че голяма част от тях са използвани незаконно.

Субсидията за парламентарно представените партии неморално висока, обявиха земеделците. След всеки депутат вървят 30 хиляди лева, без да се броят заплатите му. Тези пари ще се използват за пазаруване на политическа подкрепа, категорични са от БЗНС Пинчев. Подобни решения, както и новия изборен кодекс цели ограничаване на представителството на народа в Парламента. А БЗНС са за повече народовластие.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    политик
    1 0
    17:15, 31 яну 2011

    Данчо "сусамеца" с големия корем беше в СДС и се изпокара с Гочо павлов за един мобилен телефон по изборите за парламент 2005г.после 2007 стана съветник в минерални бани и беше ту от Орхан Шабан, ту от Мюмюн Искендер...зависи кой ще му  подаде нещо, каквото и да е.направи сума измами с Людмил Иванов-уж проекти правят по селата.сега станал БЗНС-пинчев, ебати смешника...

Още новини

Последни новини