От х:

Днес в x:

16-годишен краде ВАЗ, хващат го

16-годишно момче и 34-годишен мъж са задържани при опит за кражба на кола, съобщиха от областната дирекция на МВР-Хасково. Двамата „партньори“ са пробвали да задигнат ВАЗ от село Доброселец, където била оставена колата, собственост на 70-годишен мъж. Заподозрените, които са от същото село, са установени и задържани.

35-годишен жител на сливенското село Градец е задържан за кражба, информират още от полицията. Мъжът е заподозрян в извършването на кражба на медни съдове от хасковското село Тънково, чийто собственик е 58-годишен мъж. Заподозреният, познат на полицаите, е задържан до 24 часа. Със същата мярка е и 14-годишно момче от село Стамболово, заподозряно за кражба на пари. Невръстният извършител е откраднал 60 лева от яке на свой 17-годишен съселянин. Връхната дреха е била оставена в класната стая на хасковско училище, където двамата учат.

И за друга кражба съобщават от полицията. Неизвестно лице е проникнало тази нощ в апартамент на улица „Гросето“ в Димитровград. Крадецът е влязъл през незатворен прозорец на апартамент, собственост на 65-годишен мъж. Отрадната е чантичка с 140 евро и 130 труски лири.

Чрез отключване е станала още една кражба в Тополовград. 56-годишен тополовградчанин е съобщил, че в къщата му на улица „Криволак“ след проникването е извършена кражба на електрожен и бензинова машина за рязане на дърва. Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини