От х:

Днес в x:

На пазара Коледа година храни - преглед на печата

Последният за 2010 година брой на "Тракия 21 век" е от днес по реповете. В него четем за пазара в Димитровград, според темата на броя - на пазара Коледа година храни, търговците на битака на навъртяли тройни обороти по празниците. Пред репортер на вестника те признали, че рекорден по оборот е 24 декември, когато всички са търсили подаръци за Коледа. От страницата става ясно още че, 2010 ще остане в историята на тържището с високата си събираемост и оборот от 4 000 000 лв.

Без автобуси за Стара Загора на 1 януари, пише още вестник "Тракия 21 век". Репортерите на седмичника са набавили полезна информация какво е разписанието на автобусите в първите дни на 2011 година.

Къде може да се хапче шкембе чорба след новогодишната алкохолна фиеста, информира още димитровградският седмичник. В Крепост първи ядат шкембе чорба на 1 януари. Повечето от заведенията, които предлагат това ястие в Димитровград ще отворят най-рано на обяд. Изключение е механа "Банска", която ще предлага ястието още в 10 часа По обяд това ще се случи на "Тенис кортовете", а на "Глигана" ще има чорба след 13 часа.

За ударните ремонти в две детски градини в Димитровград, пише "Тракия 21 век". В ОДЗ "Райна княгиня" и "8 март" текат усилени ремонти след като наново бе подписан договора с фирмата -изпълнител на санирането и подмяната на дограмата - "Неохим инженеринг".Общата стойност на двата проекта е 680 000 лв., припомня вестника.

200 на ден се редят пред Паспортна, заглавието е от стр.5. Опашките пред паспортна служба са се увеличи преди Нова година, констатира "Тракия 21 век". Според дописката, напливът е заради прибиращите се по празниците гурбетчии, които бързат да сменят документите си. 

Къде ще посрещнат Нова година босът на Пайнер Митко Димитров и депутатът Иво Димов четем на последната стр.16 -та. Първият ще е на "Приказките" в компанията на своята певица Траяна, а народния представител от ГЕРБ избира спокойствието на Широка лъка.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини