От х:

Днес в x:

Окървавена кола с потрошени стъкла „цъфна“ на „Червена Стена“

Фиата цъфнал пред блока по някое време през нощта

Фиат Брава с хасковска регистрация с изцяло потрошени стъкла и кръв по бронята, осъмна пред блок 7-ми в хасковския кварта „Червена стена“. Автомобилът изглеждаше така, сякаш е бил обект на вандализъм. Задното и страничните стъкла от лявата страна бяха потрошени изцяло. Предното стъкло бе пукнато, сякаш от камък точно над шофьорското място. Изтръгнати чистачки и фарове се валяха по земята.

По внимателно вглеждане обаче разкриваше и огънати ламарини на задната лява врата и калник. Отдясно пък вратите и стъклата бяха оплискани с кръв. Кръв имаше и по предната броня от дясната страна. Счупен е и фара. Капка кръв имаше и по бутона за заключване на шофьорската врата. Една от версиите, развита от местните зяпачи бе, че колата е потрошена при пиянски скандал. Друг пък предположи, че колата е пострадала в катастрофа и просто е зарязана пред блока. Всички бяха единодушни в едно: колата им е непозната и преди не са я виждали паркирана пред блока.

Мистерията се засили и от наличието на полицейска патрулка до блок 3-5 на около 50-на метра от окървавения автомобил. До двамата полицаи пристъпваше от крак на крак в студа и съдебният лекар д-р Еленски.

Патологът обикновено присъства на местопрестъпления с човешки жертви. „Нищо не знам, тук живея. Каква кола? От вас научавам“, учуди се искрено д-р Еленски.

От преслужбата на ОДП Хасково обещаха по-късно днес да обявят подробности по случая.

Г.Христов

Бутонът за заключване на вратата бе окървавен
Както и преднатеа броня
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини