От х:

Днес в x:

Червените „граждани“ празнуват 5, "сините от село" се радват на годинка

И сме умни и красиви....

Най-многобройната футболна агитка в Хасково-на ЦСКА, празнува в събота своя 5-ти рожден ден. Преди точно 5 години в хасковския ресторант „Червено Знаме“ се роди фен-клуб „Екзекуторите“. От тогава неизменно те следват любимия червен тим не само по терените на България, но и в Европа. На всеки който мисли, че „червената“ общонст е прекалено скорошна, се припомня факта, че големия „враг“ Левски се сдоби с фен-клуб/ доста по малоброен/ едва миналата година. При това регистриран не в Хасково, а в Клокотница. И този маловажен факт бе вкаран в словесната война между привържениците на двата клуба-вече почнаха да се делят на „граждани“ и „селяни“

На купона по случай 5-тата годишнина лично ще пристигне легендата на българския футбол и почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев. Той ще „благослови“ местните армейци ведно с друга култова фигура от историята на армейците-Петър Жеков. Великия голмайстор вече има бронзова скулптора в родния Книжовник.

До чичо Пенчо, както галено го наричат цесекарите, ще присъства и друга от многобройните легенди които ЦСКА е дал на БГ футбола-Крум Янев. От съвременните играчи, никой няма да уважи феновете. „И по-добре-тия мишки едва говорят български“ изръмжаха от агитката, като обясниха че единствения който биха приели с отворени обятия е голямото сърце на ЦСКА Тодор Янчев.

Г.Христов

...и винаги верни
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини