От х:

Днес в x:

Моторист рискува невръстно дете между тировете на Е-80

Странната двойка

Мотоциклетист с невръстно дете на багажника изкара акъла на водачите по международен път Е-80 този следобед. Претоварения мотор движещ се на юг, едва бе изпреварван от тировете които забавяха ход за да не издухат крехкото двуколесно от пътя. Причината за свръх предпазливостта на водачите бе, че върху многото багаж на мотора отзад, се мъдреше дете видимо на не-повече от 7-8 години. Малчуганът бе с каска, но бе седнал върху завързан със сезал сак и едва пазеше равновесие, вкопчен в рамената на водача. Гледано отзад, детето бе наклонено на лявата страна и създаваше впечатление че ще падне при всяка рязка маневра. Мотоциклета не надвишаваше 80 км в час по целия път от разклона за Брягово до разклона за Поляново. Дори и това обаче изглеждаше много.

Мотоциклетът бе с регистрация от турския град Къркларели. Идеята че това са комшии, които ще пътуват по този начин до Турция, се стори кощунствена дори на гастърбайтери спрели за почивка на една от отбивките по международния път.

„Будала! Всеки от нашите може да го откара с кола да границата. Рискува и себе си и детето“ коментира един от тях докато проследяваше с поглед преминаването на странната двойка.

Г.Христов

Невръстното бе опаковано като свръхбагаж
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини