От х:

Днес в x:

Съдебни чиновници се черпят в работно време

Така изглеждат гишетата във Върховен съд в работно време

Как работи, буквално, българският съд включително и на най-висока инстанция, показва сигнал на хасковлийка подаден до Haskovo.net. С разказа си тя изпраща и снимки от мобилния си телефон.

Тази сряда, на жената и се наложило да посети по лична работа Върховният касационен съд в София. С огромно изумление открила, че на 4-те гишета за обслужване на граждани, намиращи се в сутерена на ВКС няма никой въпреки работното време-14.30 часа. Включените компютри, разтворени зад бюрата папки и други следи от скорошно човешко присъствие, допълвали призрачната картинка. Заедно с още неколцина посетители, дамата чакала до 16 ! часа да се появи някой който за ги обслужи.

Скоро след това се разбрала и причината. Съдия Жанета Найденова от ВКС празнувала пенсионирането си в кафенето на горния етаж. Там нейните колеги я уважавали в продължение на час и половина.

Върховният касационен съд е най-авторитетната съдебна институция у нас и дава пример как работи/или не работи/ държавната администрация, завърши възмутената ни читателка, която пожела да остане анонимна.

Призрачна картинка на цял етаж

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини