От х:

Днес в x:

Павлина и Николай танцуват в турския Денсинг старс

Павлина Вълчева и Николай Манолов ще танцуват на една сцена с най-известните турски модели, футболисти, телевизионни водещи и милионери. Това ще се случи в поредното издание на Денсинг старс в южната ни съседка. Павлина и Николай са единствената българска танцова двойка, която успя да премине тежкия кастинг за участие в световното телевизионно шоу. Професионалните танцьори, които ще се вихрят с най-актуалните турски звезди, са от Англия, Германия, Австрия, Южна Африка, Украйна, Естония. Ще танцуват и известни състезатели от Турция.

Треньорите на хасковския клуб "Гранд" вече са в Истанбул. Турското шоу ще започне на 30 октомври. Ще се излъчва два пъти в седмицата. Всяко предаване ще е с продължителност 3.30 часа. Финалът ще е през януари догодина. Победителите няма да получат специална парична награда. Те ще се окичат с титлата на Денсинг Старс и ще получат кристална топка, която се връчва на първенците в цял свят.

Турското танцово шоу има благородна кауза. Неговите продуценти ще построят училище за глухи деца до 6 години. Там малчуганите, които не могат да чуват, ще се учат да общуват със своите близки.

Павлина Вълчева и Николай Манолов участваха в българския формат на Денсинг старс. Павлина танцува с Годжи, а Николай с певицата Кристина Димитрова. Атрактивните хасковски танцьори обаче не успяха да спечелят шоуто.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини