От х:

Днес в x:

Дават БМВ подарък за 5-ия рожден ден на хасковската картинг писта

БМВ-тата обичат блондинки. Подарък е само колата

БМВ 320 бензин ще бъде награда за някой от публиката на честванията на 5-ия рожден ден на хасковската картинг писта, съобщиха организаторите от фирмата стопанин Мегапорт. Рожденият ден е на 11-ти септември, събота. БМВ-то ще бъде изтеглено на томбола, в която ще участва всеки, закупил билет за събитието.

Рожденото парти ще се съчетае с официално състезание по картинг за всички класове за купа България. Финалите ще са от 19 часа. После започва същинската празнична програма. Предвидено е Дрифт шоу, организирано от националната федерация по дрифт. Специално за гостите на празника, дрифт маниаците ще се пробват да изравнят рекорд на Гинес - тандем със 6 коли. Вместо обичайните две, в завоите с приплъзване на задна гума ще влизат едновременно по 6 коли, което е повече от рискована маневра.

Другият подарък за гостите идва с билета за шоуто и състезанието. Пропускът е на цена 5 лева, като дава право и на 5 безплатни обиколки за притежателя си. Те могат да бъдат взети до края на годината в ден по избор.

Водещи на шоуто ще бъдат Румънеца и Енчев заедно с техния балет. Още томболи и награди ще ощастливяват присъстващите.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини