От х:

Днес в x:

Дрифт и шофиране на две гуми в Кенана в помощ на малкия Борил

Изображение 1 от 2

    Сбирка на феновете на автомобили и екстремно шофиране организира на полигона в Кенана следващата неделя, 28 октомври, Гюрай Салим. Младият хасковлия вече организира няколко атрактивни събития в града, като изложението на тунинговани автомобили и автосбирки. Всички те имаха и благотворителна цел.

    Атракцията следващата неделя също ще има благотворителна кауза – ще се събират средства за 5-месечния Борил от Хасково, който страда от болест на Хиршпрунг със засягане на тънкото черво. Обикновено при заболяването се засяга дебелото черво, но при него са засегнати и тънките, обясни майка му Гергана. До момента Борил е претърпял общо 5 операции, 3 от които по-сериозни. За продължителното лечение на малкия Борил и специфичния му хранителен режим са необходими сериозни средства, които изключително затрудняват семейството. В тяхна подкрепа вече са организирани няколко акции.

    За атракциите на полигона в Кенана, който се намира в близост до Сивата вода, следващата пресечка вдясно, вече са заявили участие над 100 души, обясни Гюрай. Той допълни, че ще има дрифт, шофиране на две гуми и други изпълнения. Момчетата са поискали съдействие от общината и полицията за осигуряване на пожарна и линейка, защото освен атрактивни, някои от изпълненията са и доста опасни. Все още нямат ясен отговор от институциите, но са твърдо решени да проведат благотворителната акция.

    В помощ на Борил е открита и дарителска сметка, където всеки може да преведе желаната сума:

    УниКредит Булбанк

    Борил Георгиев Янков

    BIC: UNCRBGSF

    IBAN: BG48UNCR70001523398368

    Тодор Кръшков  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Последни новини