От х:

Днес в x:

Среднощен демонтаж на незаконни скоби на Лебеда

Една от колите на Василев пазеше местата вместо скобите

Незаконните самоделни скоби, които жител на „Лебеда“ №7 постави за да запази паркоместа пред блока си, бяха експресно демонтирани в среднощна акция с кирка и лост, научи Haskovo.net. По думите на жители от блока, поставилият скобите Иван Василев извършил операцията около 11 часа вечерта. Премахнати са и заплашителните табели които „иСпущаха“ гуми за всеки спрял на специалните места. При липсата на скобите, една от колите на Василев бе разположена напреки на местата, за да предотврати така или иначе паркирането на някой друг.

„Василев няма право да си загражда собствено паркопространство. Независимо, че е махнал скобите, той подлежи на глоба“ информираха от транспортния отдел на общината. По норматив тя е до 500 лв.

Неразбрали че скобите вече ги няма, общинска полиция пише днес писма до пенсионера, в които го приканва да махне скобите. Такъв бил редът. Контролните органи не отговориха еднозначно, какво все пак ще спре Василев да си постави скобите отново когато случаят отшуми. Ще ги махнем пак-бе лаконичното обяснение.

В края на предишния месец общинска полиция премахна над 30 незаконни скоби поставени в Хасково. Днес в апартамента на Лебеда 7, Василев отново отсъстваше, но пък неговата внучка любезно сподели че скобите са сложени отпреди 2 седмици. Тоест непросредствено след края на общинската акция. Обръгналите съседи на пенсионера песимистично прогнозираха, че незаконните съоръжения ще се появят отново след като „шумотевицата стихне“.

Г.Христов

Резултатите от усиления среднощен труд
Вчера мястото изглеждаше така

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини