От х:

Днес в x:

Избират кой да надзирава 10-те милиона за Хасково

Председателят на комисията по търга Петя Бостанджиева разпечатва пликовете

11 фирми и сдружения от цялата страна участват в търга за обществена поръчка на община Хасково за избор на строителен надзор на изпълнението на проекта за 10 млн. лв. Той е за подобряване на парковата и архитектурната среда в града. Приблизителната стойност на поръчката за строителния надзор е 115 000 лв.

Днес комисията отвори пликовете на 11-те участници, без ценовите оферти. Сред участниците има фирми от цялата страна, от Видин, Аксаково, Пловдив, София, Хасково. 8 представители на участниците в търга присъстваха при отварянето на пликовете.

Предстои комисията да разгледа представените от фирмите документи и да определи кои от тях ще бъдат допуснати до втория етап, на който ще се отварят ценовите оферти.

Изпълнител на обществената поръчка бе избран през юни. Това е сдружение от хасковски фирми. Другият участник в предишната обществена поръчка – софийският консорциум „Типс-А“, бе отстранен от процедурата. За това столичани подадоха сигнал до главна прокуратура и ДАНС, твърдейки, че част от документите им са изчезнали. Резултат от проверките обаче все още не е съобщен.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини