От х:

Днес в x:

Нашата полиция паркира на тротоара

Най-чевръстите отърваха глобата. Джипът бе разкаран от тротоара за секунди

Нашата полиция, освен че ни пази, паркира и на забранено. В това се убеди екип на Haskovo.net тази сутрин след проверка в централната част на Хасково, която бе обявена за Синя зона.

Върху новия тротоар зад РПУ Хасково бяха паркирани три автомобила, които по думите на живеещи в района, са на полицаи. Униформеният, който съставяше фишове на нередовните шофьори, заяви, че ще пуска глоби на всички, без значение чия е колата. Но добави, че кара наред, а до въпросните коли остават още няколко неправилно паркирали.

Петте минутки забавяне се оказаха достатъчни за чевръст полицай, който изхвърча като ракета от РПУ-то и се метна в джипа си. За секунди ченгето успя да разкара от тротоара возилото си, под носа на униформения си колега с фишовете, който пък през това време откри нещо много интересно в другия край на улицата и се загледа натам. Останалите две коли обаче останаха по местата си на тротоара до пристигането на безкомпромисния униформен, който ги декорира с по един фиш.

Вестта за „колегата, който праска глоби“ очевидно за секунди бе обиколила полицията, защото оттам излезе и служителят от БОП-Хасково Щ. Щ., който с незаинтересован вид мина по другия тротоар, оглеждайки крадешком ситуацията.

Тодор Кръшков

Другите две коли обаче останаха и собствениците отнесоха глоби с фиш
Собственикът на този джип също е полицай, твърдят съседи. Той редовно спирал до самото кръстовище, което също е забранено
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини