От х:

Днес в x:

0 °C

Мъж 8 дни в кома от кърлеж. Директорка аут за удължена матура. Преглед на печата

Директорка аут за удължена матура, пише в заглавие над главата в „Новинар юг” днес. Става дума за шефката на свиленградското СОУ „Д-р Петър Берон” Веска Вангелова. Вместо 4 часа там зрелостният изпит продължил 5.

Дявола жали 13 г. решетки за разстрел, друг акцент от първа страница в броя. Ангел Димитров Дявола бе осъден през април в Хасково, днес в Пловдив започва процеса, в който той обжалва присъдата си.

14 лекари на кръст, водещо заглавие от първа. Става дума за специалисти, които кръстосват между Хасково и Димитровград.

МиГ-21 кацна в Узунджово, пише още на страницата. Идеята е грохналият, но възстановен изтребител да бъде вграден в самолетен мемориал в селото.

Бай Иван Чаушев мести Жълти бряг във „Форум”, заглавие от 12 страница. Художникът актьор открива утре изложба „Картини от моето село”.

Мъж 8 дни в кома след ухапване от кърлеж, пише в голямо заглавие над главата „Хасковска Марица”. Пациентът, чието име не се споменава, е баща на две деца и бил приет в критично състояние с висока температура. В болницата станало ясно, че има и бронхопневмония, на която не обърнал внимание.

Уволниха дисциплинарно Василка Вангелова, пише в челния материал на първа страница. Става дума за свиленградската школска директорка.

Лъскав джип затапи инвалиди, пише още на първа страница. Тъмен Jeep престоял вчера повече от 5 часа пред клуба на инвалидите, точно до табелата за паркиране на хора с увреждания. Това било масова практика, обяснява шефката на организацията Милка Костова. Проблемът е, че точно по обяд идват техни членове за храна от стола, а няма къде да спрат. Номерът на джипа се вижда на снимката – Х 3636 ВК. Според Костова когато се обаждали в общинска полиция, някой предупреждавал нарушителите и те веднага идвали да си вземат колите и до глоби не се стигало.

Арестуваха грузинци на браздата, пише в акцента на 3 страница. Граничарите спипали нелегалните, с тях и турския каналджия.

Погнаха автошколите, пише още в броя. Държавната автомобилна инспекция започнала масирани проверки.  Най-честото нарушение било спестяване на часове по теория.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини