От х:

Днес в x:

Трабант в Хасково плаща всеки ден по 8 лева за Синя зона

Син трабант, паркиран пред медицинския център „Авицена“ на ул. „Иван Вазов“ в Хасково, е на път да се превърне в най-скъпия трабант в града. Това коментираха днес униформени от Общинска полиция, които обхождаха Синята зона за съставяне на фишове. Оказа се, че собственикът на трабанта всеки ден съвестно си плащал по 8 лева за престой в Синята зона и не мърдал немското возило оттам. Ако продължава така, собственикът ще плати повече, отколкото струва самата кола, коментираха инкасаторите.

За всеки случай единият от полицаите огледа трабанта, но на предното му стъкло добросъвестно бяха надиплени фишовете за паркиране. Редовен, отчете униформеният и продължи.

„Какъв е проблемът? Паркирам тук и си плащам“, коментира за Haskovo.net собственикът на трабанта Теодор Джамбазов. Попитан защо не си извади талон за паркиране, който до края на годината е 36 лева, собственикът отвърна, че това е негово решение, а колата също си е негова и ще си я паркира където си иска. „Нали си плащам?“, аргументира се Джамбазов.

Haskovo.net

Редовен, отчете полицаят
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини