От х:

Днес в x:

В Хасково откриха първия МЕТРО Компакт

Първия магазин с нов формат-МЕТРО Компакт-откри МЕТРО Кеш енд Кери в Хасково днес.

Новият търговски обект се намира до Техномаркет и е разположен на площ от 2 000 кв.м. Веригата предлага широк асортимент от 2 500 хранителни и нехранителни продукти, съобразени с търсенето на търговците. Предлагат се и продукти от собствена марка. Клиентите ще мога да пазаруват само с карти, издадени на името на юридически лица. На всяка фирма могат да се предоставят по пет карти за пазаруване.

Магазинът е с по-малка площ, но това не означава, че ще променим нашата търговска политика-по-голям избор, на по-добри цени, каза на откриването генералният директор Емилиян Абаджиев.

На откриването присъства и председателят на общинския съвет Делян Делчев. Водосвет отслужи отец Златко от църквата "Свети Архангел Михаил".

Магазинът на МЕТРО Компакт в Хасково разполага със стая на клиента. Тя е оборудвана с климатик, кафе машина и фризер, зареден с минерална вода и газирани напитки. В помещението всеки клиент на веригата може да отдъхне и да изпие студена напитка безплатно.

Новият формат магазин откри и нови работни места. В магазина са наети 50 служители, други 50 са ангажирани за охрана и дистрибуция.

С него магазините на МЕТРО Кеш енд Кери в България вече са 12 в 10 града на страната.

Haskovo.net

Председателят на общинския съвет Делян Делчев ( отляво ) и генералният директор на МЕТРО Емилиян Абаджиев прерязаха лентата на новия магазин
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини