От х:

Днес в x:

19 годишен се заби в "Мерцедес" край Брягово- един труп, двама в болница

3 коли катастрофираха край Брягово. Равносметката: 1 труп и двама ранени

Зловеща катастрофа отне живота на един и рани тежко двама души на пътя Харманли-Хасково. Ситроен пътуващ към Хасково се врязва челно в мерцедес германска регистрация малко преди разклона за село Брягово. От удара на място умира пътуващия до водача на Мерцедеса. По предварителна информация, той и шофьора са турски граждани. Двамата водачи са откарани в хасковската болница с тежки травми.

Секунди след зловещия сблъсък помлял и двете коли, в тях се забива и Голф-а на 29 годишната хасковлийка Петя Кирева. Дамата отивала към Харманли, но въпреки умерената си скорост не могла да избегне катастрофиралите автомобили. С нея са пътували майка и и баща и. И тримата се разминали само с уплаха.

В основата на инцидента е навлизането на ситроена в платното за насрещно движение
Неназован пътник в белия Мерцедес умря на място

Шофьорът на Ситроена е 19 годишния Свилен Георгиев-ученик от хасковската природоматематическа гимназия. Той се прибирал с 10 кашона вино от семейната винарна край малката Гергана до Харманли. Според очевидци, той е карал с много висока скорост, със сигурност надвишавала 150 км/час. Заради скоростта, Свилен изтърва контрола над автомобила който навлиза в насрещното платно и удря Мерцедеса. Елитното немско возило е било с Хамбургска регистрация. Преди да бъде откаран в болница шофьорът е помолил на немски пътниците от забилия се в тях голф за мобилен телефон.

Дядото на Свилен-Георги Севов/в средата/ недоумява как се е стигнало до зловещата катастрофа
Водачката на Фолксвагена Петя Кирева още не може да се съвземе след шока

Повече подробности с обширен фоторепортаж от мястото на събитието очаквайте малко по-късно.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини