От х:

Днес в x:

Два рокерски събора в Хасково-на Злия и на Попа

Ерол Мюмюн-Хондата

Хасково ще бъде домакин на два рокерски събора следващата седмица. Клуб "Хиените" се разцепи преди моторджийското събиране миналата година. Така организацията на братята на вятъра се оказа с двама лидери - дългогодишния Веско-Злия и новоизбрания Николай-Попа. Попа организира събор на Ямача, а Злия-край хотел до Сивата вода на Кенана.

Ябълката на раздора се оказа неразбирателството между членовете за харченето на клубните пари и тези от спонсорство.

Това потвърдиха и Николай Атанасов-Попа, и Ерол Мюмюн- Хондата, който е от групата на дългогодишния председател Веско-Злия.

Тридневният събор на Ямача ще се проведе съвместно с клуб "Южни братя" от Свиленград и ще бъде открит на 4 юни. Техно парти с диджей Коко Бонго, скокове с мотори на стадиона и скоростна отсечка до КАТ са подготвили организаторите. 42-инчов телевизор, DVD и барбекю ще отнесат късметлиите от томболата. На събора ще забива рок група "Елениум", сподели в аванс Попа.

Паралелното събиране на Злия ще бъде следващата събота. Отлюспените членове на рокерския клуб са поканили свои верни авери от цялата страна. Ще хапнем и ще пийнем, каза Хондата. Той е доста скептичен относно професионалното провеждането на събора на Ямача, тъй като другата фракция нямала спонсори за събитието, което изисквало солиден финансов ресурс.

Христина Котларска

Николай Атанасов-Попа
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини