От х:

Днес в x:

Матурите спряха 250 за ВУЗ. Вадят военните от безплатните квартири. Преглед на печата

Матурите спряха 250 за ВУЗ, засега, пише в челно заглавие „Новинар юг”. Толкова са абитуриентите в региона, които не са си взели задължителните зрелостни изпити. Дори да се явят на матура през септември, тазгодишното класиране във вузовете ще е приключило и ще трябва да го отложат за догодина.

„Св. Екатерина” остава без спринцовски, акцентира изданието на 2 страница. Над 500 000 лв. дължи Здравната каса на димитровградската болница.

Лещански на съд в София за земетръс в Хасково, пише в челния материал на 3 страница в броя. Темида уважи искането на защитата и прати процеса срещу астролога в столицата.

Обвинен в лихварство под домашен арест, пише вестникът за вчерашното решение на съда да пусне арестувания Недялко Янков от Димитровград.

Шарани мерят сили на „Мандра”, обсъждат тактика, заглавие от 6 страница. На водоема край хасковското село вчера се провел импровизиран турнир.

От двете страни на Дунава най-красивото са жените, казва в интервю за изданието футболистът Флорентин Петре. В неделя той се пусна по трасето на рали „Хасково”.

Лещански в схватка със софийската Темида, пише в заглавие над главата „Хасковска Марица”. Темата на дописката е вчерашното явяване на астролога в Хасково, само за да чуе, че ще бъде съден в столицата.

Вадят военните от безплатните квартири, пише в другия акцент на първа страница. По думите на военния министър Аню Ангелов ще се предават на прокуратурата служителите с пагони, които разполагат със собствено жилище, но са ползвали безплатна държавна квартира.

Правят списък на деца, трудни за ваксиниране, акцентира вестникът на 2 страница. Започва масова имунизация срещу детски паралич.

Домашен арест за Недялко Янков-Лихваря, пише на 4 страница. Случаят с димитровградския лихвар описан на цялата страница.

Отец Петър: Евангелисти и йеховисти процъфтяват, православието гасне. Материалът е поместен на 5 страница.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини