От х:

Днес в x:

7 коли потрошени в хасковското Монако

Победителят в Е- Мах 4 Костадин Маршавелов/№54/ се разминава на сантиметри с основния си преследвач Боби Борисов

7 автомобила претърпяха аварии в днешната „Писта Хасково Затворен маршрут“. Градското рали е втори кръг от националния шампионат и предшестваше с няколко часа прочутото състезание от Формула 1 по улиците на Монако. В хасковското „Монако“ имаше не по-малко инциденти от един тур във Ф1.

Заради тясното трасе, сблъсък стана още на старта на първа серия. Тогава ладата на Илия Вълчев от "АСК" София бе хваната като в сандвич от стартиращи автомобили и забита в предпазната ограда разделяща двете платна на булевард "Васил Левски". „Трасето е много тясно на старта“ процеди разстроения шофьор докато пътна помощ изнасяше разнебитеното му возило. Две лади потрошиха брони, едно Мицубиши загуби предница, на Рено му отиде диференциала, а на друго Мицубиши-скоростната кутия. БМВ с номер 55 от първа серия, се размина на няколко пъти със стълкновения с други коли, но накрая загуби предния си мигач в сблъсък с ....бордюр.

Повече за ралито по хасковските улици, резултати, класиране и любопитни моменти, както и уникални кадри от всички възможни позиции по протежението на трасето във видеорепортажа ни Тук

Г.Христов

Софиянецът Илия Вълчев нямаше този късмет
50 коли стартираха по хасковските улици
Най-честите изпреварвания ставаха на шикана до бензиностанция ШЕЛ....
...и на завоя на Веспрем
Пътна помощ изнасяше остатъците от спортните коли
Подобно на Монако и рали Хасково имаше украса
Хасковлията Иван Анастасов се класира 11-ти във втора серия на класовете "Е" и "Х"
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини