От х:

Днес в x:

Чиновници биха военните на бридж

Отборът на Областна администрация победи тима на хасковското поделение 52740 в състезание по спортен бридж. Първенците в турнирите, организирани от военните, наградиха днес губернаторът Румен Данев и командирът на гарнизона майор Петко Недялков.

Първи във футболното първенство се класира отбора на поделението. Военните излезнаха начело и в дуелната и щафетната стрелба със стрелково оръжие и в турнира по тенис на маса.

Иднивидуалните призове за стрелба с пистолет "Макаров" грабна кап. Цоньо Цонев от поделение 52740. При жените бе отличена мл. сержант Красимира Колева от поделение 54050, следвана от Ася Атанасова от Областна администрация.

Турнирът по тенис на маса спечели редник Атанас Ахтаров. В шаха първи излезе майор Николай Влахов. И двамата първенци са от поделение 52740.

Спортните надпревари бяха организирани по случай 6 май - Ден на храбростта. Турнирите се проведоха под патронажа на областния управител. В тях взеха участие отбори от местните войскови части, Областна администрация Хасково, Община Хасково, РУ "ПБС", РПУ на МВР Хасково.

Hskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини