От х:

Днес в x:

Дъжд от стипендии за абитуриентите от Езиковата

Дъжд от стипендии съпроводи изпращането на  156-мата възпитаници на хасковската езикова гимназия „проф. д-р Асен Златаров“. За пръв път бяха раздадени новоучредените стипендии от бивши възпитаници на гимназията.

Цветелина Несторов от 12-ти Б клас и Пламена Янкова от 12 А клас получиха по 2 000 лв премии за най-добри резултати в усвояването на немския език. Стипендията бе учредена от д-р Митко Василев управител на българо-немската индустриална камара и бивш възпитаник на гимназията. Освен текущия успех, важен елемент в оценката бе есе на немски език по зададена от д-р Василев тема.

Скъпи тоалети огромни букети привличаха очите в нежните абитуриентки на Езиковата

300 лв за отлична оценка и активност в извънкласни мероприятия получи председателя на общинския младежки парламент Никола Сталев. От трибуната той обяви че дарява парите за благотворителност. За кого, не стана ясно. Тази стипендия бе учредена от харвардския възпитаник Филип Филипов който допреди седем години също търкаше чинове в ГПЧЕ. 300 лв бяха предвидени и за учител. Спечели ги г-ж Димитрина Бъчварова.

Марина Йорданова - №1 на ГПЧЕ

Златната „Златаровска“ стипендия отиде в Марина Йорданова от 12 Г клас. Тя записа абсолютно 6 от пълния 5 годишен курс на обучение и с право получи званието най-добрия ученик за 2010. Марина печели пълна стипендия за обучение в уестминстърския университет в Лондон, Великобритания.

Пламена Янкова 12 А клас и ......
.....Цветелина Несторов с по 2 хиляди лева стипендия

Десетки грамоти и награди и 7 парични премии на обща стойност 5100 лв изпратиха абитуриентите в последния им ден като ученици на ГПЧЕ Асен Златаров.

Още за емоцията от раздялата с любимото училище и бъдещите планове на зрелостниците, във             видеорепортаж .

Г. Христов

Слънцето и снощното настроение дойдоха в повече на част от абитуриентите

Цветята бяха за учителите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини