От х:

Днес в x:

Кмет и общинари се включиха активно в тазгодишното Пролетно почистване

В подетата от Общината кампания по тазгодишното Пролетно почистване се включиха активно в събота, 17 април, част от съветниците от димитровградския местен парламент. По инициатива на сесийна група “Да за Димитровград” в свежи цветови нюанси бяха преобразени прилежащите части към обединено детско заведение “Осми март”. Освен че с дела подкрепиха кампанията “Заедно за по-чиста община”, съветниците дадоха пред гражданството пример как поне веднъж годишно всеки трябва да отдели време в името на общия ни дом.

Кметът Стефан Димитров и заместниците му Христо Колев, Красимир Минев и Росен Кузев не останаха длъжни на колегите си от местния парламент. Всеки един от тях хвана четка в желанието да пребоядиса по катерушка в двора на обединеното детско заведение. Активни в общото дело бяха и съветниците Иван Маринов и Динко Драгиев. Подкрепени от председателя на постоянната комисия “ТСУ, строителство и комунални дейности” Велизар Чолаков, тримата предадоха нов облик на беседка в двора на забавачката.

До четвъртък, 22 април, продължава подетата в началото на миналата седмица кампания по тазгодишното Пролетно почистване, припомниха от отдел “Околна среда и води”. В различни населени места на общината до момента бяха засадени 1 800 фиданки Атласки кедър. До четвъртък на тел. (0391) 6 05 74 ще се приемат заявките за сметоизвозване и предоставяне на чували за отпадъци.

Източник: dgpazar.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини