От х:

Днес в x:

Снахата на кмета Иванов подкара лъскав Jeep. Преглед на печата

Снахата на кмета Георги Иванов – Мирослава Мачева, подкара лъскав джип, пише „Хасковска Марица”. Тя отказала коментар за возилото си, но проверка на репортерите показала, че цената на кола от този клас варира между 40 и 50 хиляди лева в зависимост от екстрите. Материалът е водещ на 8 страница.

Арест за ученичка, инсценирала отвличане, пише в заглавието над главата в днешния брой на „Хасковска Марица”. Гаджето на момичето от Харманли подало сигнал в полицията, че приятелката му изчезнала. Тя му се била обадила по телефона и казала, че я отвличат. Ченгетата се юрнали да я търсят и ... я намерили с компания в дискотека.

Гонят „Гранд” от Младежкия дом, пише в другия акцент на първа страница. Договорът за помещението им изтичал в понеделник, а за подновяването му било необходимо разрешение от ОбС. До понеделник обаче сесия не е насрочена. Според шефа на Младежкия обаче няма да се стигне до освобождаване на залата.

Четирима полицаи с постове – агенти на ДС, акцент от втора страница. Комисията по досиетата пусна нова порция от сериала. Агент на ДС бил и Ваньо Танов, сегашният шеф на митниците.

Без паралелка по френски, но с 2 по винарство, пише на 4 страница. Темата е новият план прием за следващата учебна година.     

Килия за великденския касапин, акцент над главата в „Новинар юг”. Деян Русев, който заколи 19-годишен в Узунджово навръх Великден, бе оставен зад решетките с решение на съда. „Не искам в килия, искам при родителите си”, казал пред магистратите Деян.

Димитровград реже три паралелки, челен материал на първа страница. Френският отпада от Езиковата в Хасково, допълва подзаглавието.

10 автобуса счупени, връщат ги в сервиза, друг акцент от първа. ДАА вчера провери рейсовете на хасковската автогара, 10 от тях се оказали негодни.

Тапа: 30 минути с кола от „Пингвините” до „Аида”, пише още в броя. След празниците централните улици в Хасково по традиция се затапват, човек по-бързо стига пеша.

Битият капитан от „Стамболово” ляга под ножа, пише в акцента на спортната страница. Иво Янев, чиято скула бе счупена от резервния вратар на „Загорец”, днес ще бъде опериран в Пловдив.  

Това бяха основните теми в днешния регонален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини