От х:

Днес в x:

Вербуват Бисеров за пуч срещу Доган. Режат от GSM-а на чиновника в Хасково. Преглед на печата

Вербуват Христо Бисеров за пуч срещу Доган, пише в заглавие над главата днес „Хасковска Марица”. Според изданието, което се позовава на столични медии, две лобита – на Касим Дал и на Лютви Местан, готвели вътрешен преврат в ДПС. Всеки от тях искал да има на своя страна опитния партиен интригант Христо Бисеров.

Столичен строител „запали” фирми на границата, пише в другия акцент на първа страница. Фирма „Сиконко билдинг”, който изгражда бежанския лагер в Пъстрогор, не изплащала сумите на местните си партньори. Завлечени били строителни и транспортни фирми, както и доставчици на горива.

Търсят най-голямата дупка в Свиленград, пише още на страницата. Инициативата била на местен сайт.

Това с дупките стана много модерно. Преди дни един приятел, който живее във Варна, се обади и каза, че техният кмет бил номер едно в България. Защото дори морските пътища били целите в дупки. Това обаче изглежда леко преувеличено.  

ТИР горя като факла на Е-80, пише в акцента на 3 страница.Инцидентът станал вчера в късния следобед край Върбица. Камионът превозвал хартия. Няма пострадали.

БСП не анатемосва инакомислещите. Това заявява в интервю за вестника бившият социален министър Емилия Масларова. Разговорът с нея е поместен на цялата 4 страница.

„Атака”: Димитров е свършен за нас, пише в заглавие над главата в „Новинар юг”. Така хората на Волен Сидеров в Хасково отвръщат на обвиненията на бившия депутат, че опожаряването на джипа и мотора му е по политически причини.

Режат от GSM-а на чиновника, пише в другия акцент на първа страница. Става дума за хасковската общинска администрация. Намаленият лимит е част от мерките срещу кризата.

Спира приватизацията на „Черно и бяло”, акцентира изданието на 2 страница. Барът се стопанисва от Емин Дормуш. Той нашумя миналата година, когато в ефира на bTV обвини кмета Георги Иванов, че му е искал 50 000 лева рушвет. Дормуш обаче все още не си е платил сумата за покупката на бара, определена с решение на ОбС – 80 670 лв. Администрацията ще иска прекратяване на приватизацията, която, оказва се, е стартирала още през 1998 г. Наем пък не бил плащал от 2004 г.

84 дрегера дебнат друсани шофьори, акцент от трета страница.

ГКПП Капитан Петко се освободи от началника си, пише още на страницата. След ареста на три гранични ченгета от пункта, някой се усети, че рибата се вмирисва откъм главата.

Адвокатът Владо Дамянов вчера черпил за 79-и рожден ден, пише на 12 страница. Да е жив и здрав!

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини