От х:

Днес в x:

Мъж наръган в корема заради силна музика

Данчо Колев се възстановява в интензивното отделение на хирургията

57-годишният Данчо Колев е бил наръган с нож в корема след пиянски скандал в кръчмата на село Гарваново снощи, съобщават от областната дирекция на МВР. Сигналът в полицията е бил получен половин час преди полунощ от Бърза помощ. Медиците уведомили ченгетата, че при тях е докаран мъж от Гарваново с прободна рана в корема и перфорация на тънките черва. Пострадалият е бил опериран по спешност и настанен в хирургията с опасност за живота.

Оперативна група на МВР е пристигнала на мястото на инцидента - в кръчмата на селото. Там полицаите установили, че скандалът е станал след запой в заведението. Причината за мелето била спор за силата на музиката. След като си разменили реплики и ругатни, двамата – пострадалият и опонентът му – 48 годишният Панчо Димитров, излезли от кръчмата. Тогава по-младият извадил нож с 20-сантиметрово острие и пробол в корема Данчо.

Първа помощ на пострадалия е оказал местният лекар, който бил повикан от кръчмаря.

48-годишният Панчо Димитров е задържан в ареста. Той се оказал стар познат на полицията.

Пострадалият Данчо Колев е прескочил трапа и се възстановява в интензивното отделение на хирургията, установи репортерска проверка тази сутрин. Той разказа пред Hаskovo.net, че Панчо е козар, известен в селото със скандалджийския си нрав. "Има и пушка", допълни пострадалият. Възрастният мъж е без работа, след като преди 7-8 години бил съкратен от хасковския театър, където бил шофьор. Сега се грижи за родителите си, които са инвалиди. "Още не съм решил дали ще съдя Панчо. Нека първо да се оправя", каза още мъжът.

Тодор Кръшков

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини