От х:

Днес в x:

Камен Тодоров: Изборите се решават в "Република" и Кавала

  Камен Тодоров, водач на листа на една от политически сили, гласува в 15,30 часа в 5 СИК в училище "Кирил и Методий". Той предпочете да даде своя вот машинно.

  "Гласувах за повече смели хора в Хасково. Изборите се решават в кв. "Република" и в Кавала. Първите са свръхактивни и мотивирани. Вторите абдикираха и предпочетоха гръцките плажове пред това да дадат гласа си", коментира Тодоров след вота.

  Той призова всички, които все още не са гласували да го направят. Защото е важно, а до края на изборния ден има достатъчно време.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ка
   кавалджиев
   16 -5
   19:12, 23 юни 2024
   Тоя пък ще каже,че половината Хасково е на Кавала!Тия хора са много нагли,и далече от действителноста!те си мислят,че всеки втори хасковлия има средства за разни Кавали!!!
   • Ти
    тина
    14 -4
    19:33, 23 юни 2024
    Значи много добре си живеем при управлението на сегашните,щом целия град е на почивка,и то извън страната!Бре бре бре,ашколсун на тия управляващи
  • 2
   Ав
   автогол
   15 -6
   19:31, 23 юни 2024
   Странно изказване на уж интелигентен човек.Значи свръх богатите хасковци се юрнаха в Гърция и затова има ниска избирателна активност.Дали е така?Естествено че причината е друга.Просто на хората вече не им пука,и предпочитат у дома на хладно,или на село,или пък по язовири и вили.
  • 3
   Ят
   Ятак
   5 0
   00:18, 24 юни 2024
   Всички сме на Кавала и правим кавали
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини