От х:

Днес в x:

Общинският съветник Камен Тодоров от БСП ще организира дебат в предизборната кампания

    Дебат с участниците в предстоящата предизборна кампания за общински съветници в Хасково ще организира съветникът от БСП Камен Тодоров, който е председател на общинската партийна структура.

    Целта на инициативата му е тези, които са били в местния парламент досега и отново са кандидати да обяснят какво са свършили и какви са идеите им за развитие на общината в бъдеще. И след касиране на изборите от миналата година за състав на Общинския съвет, Камен Тодоров остава в сесийната зала, тъй като беше съветник и в мандат 2019-2023 година. Точно този състав на местния парламент става действащ до провеждането на нови избори.

    В предходния съвет БСП беше с двама съветници. За предстоящата кампания Тодоров не пожела да даде коментар за очаквания брой съветници, тъй като посочи, че не са важни мандатите, а а какви идеи ще се реализират.

    Относно последния местен парламент, той припомни предупреждението от страна на БСП, която бе сред формациите обжалвали решението на ОИК за състава му, че е нелигитимен. „ В проведените сесии на този парламент не участва нито една точка, която да защитава интересите на от дневния ред на хората, а само такива, свързани с икономически интереси.“, каза още Камен Тодоров.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Бай Танас - общественик
      9 0
      22:00, 9 апр 2024
      Каквито и разгорещени дебати да се разискват и каквито идеи да се обсъждат, накрая каквото каже кака Кури - Корнелия Нинова и това ще е вярната насока !
      • Ур
        Уррааааааа победа
        5 0
        12:15, 10 апр 2024
        БСП то ще има цели 5 гласа на изборите.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини