От х:

Днес в x:

Депутатите от Хасковско: 3 от ГЕРБ-СДС, 2 от ДПС и по един от ПП-ДБ, „Възраждане“ и БСП

Предварителните сметки след изборите на 9 юни показват, че в 50-ото Народно събрание от Хасковска област ГЕРБ-СДС ще имат трима представители, ДПС – двама, а по един депутат ще изпратят ПП-ДБ, „Възраждане“ и „БСП за България“.

Според първоначалните изчисления от ГЕРБ-СДС влизат Делян Добрев, Георги Станков и Иван Минев. От ДПС ще са Станислав Анастасов и Мюмюн Мюмюн. От „Възраждане“ ще е Георги Георгиев. От „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще е Асен Василев. От „БСП за България“ ще е Атанас Зафиров.

Предстои от ЦИК да обявят окончателния списък с имената на новите депутати. Възможно е да има промяна в зависимост от това дали някой от тях ще предпочете да влезе от друг регион, където също е кандидат за народен представител. Не е изключено някой от тях да се откаже и да влезе следващият от листата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Лю
  Любимешки каунь
  23 -5
  16:03, 11 юни 2024
  В Хасково кандидат-депутатът Георги Станков, по-известен като Пъската, отново е получил голям брой преференции - 6643 преференции, с 5 хил. повече от водача Делян Добрев. Въпреки това той не успява да го измести, но по всяка вероятност ще се закълне като депутат. Голям брой преференции е събрал и Иван Минев (3148 гласа).
 • 2
  Че
  Честито на печелившите!
  14 -4
  12:08, 12 юни 2024
  Кадровикът на ХС област!
  Енергетикът на БГ!
  Татковото синче-състезателче!
  Купен,купен,корпоративен!
  Три К... чакат БГ!
  Айде харлия!!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини