От х:

Днес в x:

Кметът, Кръшков и Митко Пайнера в ефира на Дарик

Дарик радио Хасково – 11 пъти номер 1

Местните управници, политици и шефове на държавни структури ще се изявят в ролята на радиожурналисти от студиото на Дарик Хасково на 1 март, когато е 11-ия рожден ден на радиото.

Кметът на Хасково Георги Иванов в 8,00 часа ще каже "добро утро" на хасковлии и може би ще им съобщи първата добра новина за деня. Темата, по която ще говори Иванов в неговия един час е социалната политика на общината.

В 9,00 часа в ролята на водещ влиза областният управител Румен Данев. До 10,00 часа негови събеседници в студиото ще бъдат журналистът Тодор Кръшков и депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Засега Данев пази в тайна темата на разговора, но обещава да бъде интересен, щом в него участва опитен журналист.

Сутрешните новини на Дарик –Хасково в 8,30 и 9,30 ч ще чуем от Павлина Пашинова- директор на НАП офис Хасково.

Следобяд Дарик продължава с тежката артилерия на местната и държавна власт. От 15,00 до 16,00 часа ефирът е поверен на кмета на Димитровград Стефан Димитров, който заедно с кметовете на Свиленград и Харманли ще се опитат да ни убедят, че в тези общини има много архитектурно- исторически забележителности, които си заслужава да бъдат видяни. По телефона ще им помага историкът Божидар Димитров.

Последен в регионалната програма на Дарик – Хасково ще застъпи депутатът от ГЕРБ Иван Петров. От 16 до 17 часа заедно с него в студиото ще бъдат Митко Пайнера и известен местен ловджия, с когото Петров често обстрелва дивеч в гората .

Новините следобяд в 15,30 и 16,30 часа ще научаваме от директора на ОДП Хасково Петьо Петров.

Бъдете и утре с Дарик радио Хасково – 11 пъти номер 1.

http://darikradio.bg/listen.php

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини