От х:

Днес в x:

Нова политическа коалиция се включва в състезанието за местна власт

Изображение 1 от 3

    Нов политически субект се появи като претендент за местната власт в Хасково. За участие в предстоящите избори за Общински съвет, които са насрочени за 23 юни, днес се регистрираха в Общинската избирателна комисия Коалиция "Заедно за силна община - Социалдемократическа партия".

    Част от нея е и Тодор Топалов, който в момента е съветник от Коалиция "Демократична България-Обединение" във възстановения Общински съвет от мандат 2019-2023 година, след касиране на изборите за състав на Общинския съвет от есента на миналата година. Той обяви, че новата платформа е отворена и хасковлии, които са мятат, че могат да са полезни за осъществяването на местни политики са добре дошли като кандидати при изграждането на листата за участие в изборите.„Пожелахме да дадем на хасковлии нова алтернатива. Листата все още е отворена и гражданите могат да заповядат на разговор“, подчерта Топалов.

    Новата формация си е поставила задача за достигане на мнозинство в новия Общински съвет.

    Макар нова като политически субект при регистрацията на формацията се появиха добре познати лица от предходни избори от листите на различни политически сили.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини