От х:

Днес в x:

15-годишен с тротинетка се заби в кола до Градската градина в Хасково

Двама души пострадаха при две катастрофи в Хасково вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Първият инцидент стана в 14 часа на булевард „Раковски“. 46-годишна е шофирала товарен автомобил „Шкода“ и поради неспазване на дистанция е ударила „Рено“ с водач мъж на 46 г., който от удара е пострадал. Той е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт на водачката.

Второ произшествие в града е осъществено в 22:20 часа на кръстовището между улиците „Ангел Кънчев“ и „Хан Крум“ зад Градската градина. 15-годишен се е движил с тротинетка, не е спрял на пътен знак „Стоп“ и е ударен от „Нисан“ с водач 48-годишна жена. Момчето е настанено в болницата за наблюдение, без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Тр
    Тротинеткаджия
    44 -2
    11:45, 10 май 2024
    Със закон да се забранят тротинетките! Къде го има това, освен тук!
  • 2
    Ва
    Ванго
    25 0
    12:11, 10 май 2024
    Тепърва ще се увеличават инцидентите с тия тротинетки!Дори и по центъра ги гледам деца,а и не сами,се засилили и хвърчат.Хората излизат от магазина,оне се засилил,завива на косъм.Викам му-"абе момче,ще потрошиш краката на тия жени бе....."Не слушат.
  • 3
    Ка
    КАТ
    30 -1
    12:28, 10 май 2024
    Много ми е интересно как на шофьорите им съставят актове и отнасят глоби, а на тези с тротинетките - нищо! Още повече , че ако се случи нещо пак ще го отнесе шофьора, а тези с тротинетките освен по тротоарите се включват и в движението!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини