От х:

Днес в x:

Приключи лагер-сборът на бадминтонистите до 15 години

Приключи подготвителния лагер на националните бадминтонисти до 15 г. 23 състезатели се подготвяха в първомайската зала „Булконс“ под ръководството на треньора Илиян Кръстев. Селектирани бяха най-добрите, които ще представят България в турнири в Белгия и Германия и на предстоящото Европейско първенство в Полша през септември. В отбора има  представители на КФВС „Атлет“: Елена Попиванова, Георги Рупцов, Стилиян Нановски и Симай Мехмедова. Лагерът на състезателите беше изцяло финансиран от Федерацията по бадминтон.

Жребият за първият турнир вече е изтеглен и всички наши представители ще играят срещу домакини. Веднага след това националите ни ще отпътуват за Кьолн, Германия.

Междувременно на Държавния личен шампионат за момчета и момичета под 13 години първомайските състезатели се представиха много добре и получиха похвала от треньорите си. Всички те преодоляха по няколко от противниците си, а Ана-Мария Илиева с партньор от Русе и двойката момичета Изабела Иванова и Нелия Стефанова завоюваха бронзови медали.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини